Anvendelse af navneskilte kan finde seriøsiteten

Så kom øjeblikket omsider! Vi fik forleden de up to date fantastiske navneskilte - www.upsign.dk – , virksomheden havde lagt en ordre ind på. Jeg fik selv to former for navneskilte: det ene i stål til at have placeret forrest på mit skrivebord, og ét bestående af plast, som skal hænge på en trøje. De er fabelagtigt æstetiske, og alting ser helt perfekt ud. Derfor ved jeg egentlig, at virksomheden har fundet vejen til overskud.

For firmaet har introduktionen af navneskilte en kæmpemæssig betydning. Alting er blevet noget mere fagligt, samt jeg kan sagtens mærke på kollegaerne, at hvis de har et skinnende navneskilt placeret på bordet, er arbejdsmoralen helt til tops. Sådan at medarbejderne rent faktisk er klar over, hvad der serveres, fik vi foruden madskilte til virksomhedens restaurant.

Der eksisterer jo navneskilte af både plastik & rustfrit stål, og begge slags laves tilsat magnet eller sikkerhedsnål til trøjen eller en elegant holder, så skiltene kan stå på skrivebordet. I kontrast til papir eller plastik har navneskilte bestående af stål mindre designvalg, så derfor er der ganske afgrænsede muligheder, når man har disse, tænker flertallet. Der er lykkeligvis blevet opfundet fremragende måder mht. gravering, der forsikrer, at det virker lige så problemfrit som at trykke på plastik.

Rigtigt nok bliver omkostningerne færre ved anvendelse af navneskilte i plastik samt tykt papir, men din facade udadtil bliver et førstegangsindtryk hos fremtidige kunder, og dette må der næppe spares på.