Benyt dig af træemballage såsom europaller med det formål at gavne miljøet

Når det kommer til fragtbranchen, gælder det altid om at gøre transporteringsforholdene så gode som i det hele taget muligt, så arbejdsprocessen på én gang glider så simpelt og bliver klaret hurtigst muligt. Det er også af den grund, at det er fantastisk vigtigt at benytte de perfekte paller af den grund, at palletyperne råder over hver sine plusser.

I dette indlæg kigges der både på træemballage i skikkelse af europaller og plastpaller. Hvad for en palletype, som er mest brugbar, er nemlig afhængig af varerne såvel somtransportmåden selv.

En af de helt store styrker ved træemballage er, at europallerne er miljøvenlige. Europaller har nemlig en enormt høj nytteværdi som returpaller af den grund, at de kan bruges på op til flere fragter og stadig beholde kvaliteten. Dertil kan det desuden tilføjes, at benyttelse af træemballage nedsætter udledningen af CO2 forbundet med fragt af gods med helt op til 1/3.

Derimod produceres plastpaller almindeligvis som engangspaller, fordi de ikke er lige så holdbare som europallerne. De er til gengæld betydeligt lettere, og de passer derfor enormt godt til transport med fx fly, fordi den tilladte samlede vægt her er afgrænset. De besidder også det fortrin, at plastpaller sidestillet med træemballage ej mærkes af vind og vejr, da dvs., at de beholder den samme vægt og rumfang, lige meget hvorvidt der er regnvejr eller sol.

Det er desuden ikke nødvendigt, at du ofrer naturhensyn, alene fordi du vælger plastpaller frem for europaller. Plastpaller af god kvalitet laves nemlig af en type af plast, som er 100 procent genbrugeligt. Hvorvidt europaller eller plastpaller er mest brugbare til netop dit behov, er altså helt og holdent styret af dig selv.