Bureau med rekruttering – Odense hjalp mit selskab

En kompleks måned på jobbet her i Odense. Jeg benyttede først outplacement, Odense, og så vikarbureau – Odense og sidst men ikke mindst rekruttering, Odense.

Jeg var nødt til at opsige en medarbejder i starten af min måned, hvilket var ganske ømtåleligt for ham, derudover mig også. Heldigvis fik vi begge to en hjælpende hånd af outplacement i Odense igennem hele forløbet fra start til slut. Outplacement i Odense startede med at hjælpe mig med selve opsigelsen og derefter min kollega med at komme sig over det.

Nogle dage efter var der en anden medarbejder, der kom og fortalte, at han gerne ville have orlov og tilføjede, at jeg evt. kunne ringe til et vikarbureau Odense. Det irriterede mig en anelse, fordi det nemlig er en af de bedste kollegaer, der er på jobbet. Et par dage efter ringede jeg dermed til et vikarbureau – Odense, som straks ville starte på at få en vikar, der kunne erstatte min kollega.

I onsdags startede jeg med rekruttering Odense, fordi jeg skulle finde endnu en kollega, der vil arbejde hos mig som erstatning for den fyrede kollega. Jeg begyndte på rekruttering, Odense ved at lave en ordentlig jobbeskrivelse, og så gik jagten i gang i samarbejde med rekrutteringsselskabet. Jeg nærer et håb om, at jeg i den nærmeste fremtid finder den mest kompetente kandidat.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>