De fleste porte har en fingerbeskytter

Savner du en helt ny port? Et essentielt element, hvis din ægtefælle og dig vælger en ny garageport, er sikkerhedsniveauet. Anskaffer du en garageport med automatik, er det særligt af stor betydning, at I udover ulovlig indtrængen helgarderer dig mod risikable episoder, hvor børn eller voksne får en finger i klemme eller kommer i klemme. Af den grund er flertallet af porte udstyret med indbygget fingerbeskyttelse såvel som en funktionalitet, så den hydrauliske garageport åbnes igen hvis den registerer modstand. Din ægtefælle og dig kan ydermere gøre en god investering ved at anskaffe en af de mange porte i høj kvalitet, som har en fjederbrudsmekanisme. Funktionaliteten sikrer nemlig, at porten ikke lukker lige pludseligt, såfremt en af fjedrene bryder sammen. Ved at investere i en fuld- eller semiautomatisk port, får din familie og dig tillige glæde af, at porten er sikret med en bremseklods, som får porten til at bremse op, såfremt nogen prøver sig frem med at lukke garageporten op uden at have frikoblet motoren på forhånd. På porte af nyere dato er det meste af dette sikkerhedsudstyr oftest standardtilbehør.

Det er tidskrævende at beslutte, hvilken en af alle de mange porte, der er bedst med hensyn til jeres behov og ønsker. Hvis du har behov for en port til din garage, er der talrige muligheder. Dette er gældende ift. selve prisen, look samt ekstratilbehør. Det vil som følge heraf som udgangspunkt være fordelagtigt at forhøre sig hos en erfaren forhandler, førend du beslutter dig for en ny garageport.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>