Det er en stor fordel at kunne henvise til sig selv som indehaver af en trailer

Som teen drømte jeg om at eje en lækker sportsbil, som jeg kunne benytte til at fræse hen ad Strandvejen i. Efter at være blevet far, er jeg dog godt tilfreds med, at jeg faktisk valgte at købe en praktisk 5-dørs familieøse, for det ville godt nok være uhandy at være tvunget til at bringe ungerne rundt i en sportsvogn. Engang imellem har jeg dog alligevel haft problemstillinger ifm. pladsmangelFor eksempel i forbindelse med at vi har været på shoppetur i BoConcept og handlet nogle nye møbler, som skulle slæbes med hjem i boligen. Netop dét problem er dog ordnet nu, da min frue & jeg har truffet den beslutning at indhandle en trailer.

En trailer er meget nyttig og kan faktisk benyttes til utroligt mange forskelligartede ærinder. Jeg har erfaret, at det ej kun er i forbindelse med fragt af eksempelvis møbler, at vores trailer bringes i anvendelse. Når den største af børnene skal transporteres fra skolen m. cyklen, er det selvsagt betydeligt nemmere at stille den op i traileren frem for at blive tvunget til at spænde den fast bag på dytten. Hvis vi har oplevet at have brug for at køre forbi genbrugspladsen, har det også været meget let at lægge skraldet i traileren. Førhen var vi jo nødsaget til at køre adskillige omgange for at få det hele med.

Jeg er derfor utroligt begejstret for vores trailer. Egentlig er den et af de bedste køb, jeg nogensinde har gjort, & jeg kan overhovedet ikke huske, hvorledes det nogensinde er lykkedes for os at leve uden en trailer.