Det er muligt at formindske demyelinisering og dissemineret sclerose med en gavnlig interferon behandling

Naturligt nok har du sikkert massevis af spørgsmål, som du søger et svar på, i det tilfælde at din hverdag er ramlet sammen, og du har fået den frygtede diagnose: sclerose. Dit har immunsystem nemlig ikke længere evnen til at kende forskel på fremmedlegemer og kroppens egne celler, når du har dissemineret sclerose og andre autoimmune sygdomme. Der sker af den årsag en såkaldt demyelinisering, hvor nervecellernes beskyttende lag destrueres, eftersom dit immunsystem kaster sig over de raske celler i kroppen.

En af de mest vigtige faktorer for dig som patient med en autoimmun sygdom som f.eks. sclerose er, at du så tidligt som muligt påbegynder en behandlingsform, der er tilpasset præcis den form for sclerose, du som patient lider af, samt det reelle omfang, som den autoimmune sygdom er nået. Dette kan nemlig sikre den størst mulige chance for, at patient med dissemineret sclerose får mulighed for at leve flere år med en livskvalitet, som er bedre. En af de mest effektive behandlingsmuligheder er på det tidlige stadie en interferon behandling.

Din fordel ved at blive sat i gang med en sclerose behandling som eksempelvis Rebif så snart at din autoimmune sygdom er blevet diagnosticeret er, at midlet har en sygdomsdæmpende effekt. En sclerose behandling, der er tilpasset til dine behov giver dig således mulighed for at formindske antallet attakker plus forlænge tiden, som der er mellem udbrudene. Som følge deraf giver du immunsystemt og din krop ro til at restituere og på samme tid mindske omfanget af demyelinisering.

Har du spørgsmål til, på hvilken måde den rette sclerose behandling giver dig chancen for at reducere effekten af sclerose? Først og fremmest bør du bruge din familielæge til at spørge løs. På internettet kan du også finde rigtigt meget god information om, hvorfor Rebif er så effektivt mod demyelinisering, og hvorledes du sikrer mest ud af livet på trods af en autoimmun sygdom, der ikke kan helbredes.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>