Det mest fornuftige til mine unger anses som en efterskole jylland

Hvad som vil være det bedste for sin datter kan blive vanskeligt som far at være klar over. Forældre vil helst beskytte børnene oveni, at børnene desuden må rejse ud og udforske samfundet selv. Netop derfor har en del svært ved at tilmelde børnene til efterskole dans, dersom børnene lige er ved at være klar med folkeskolen. Kæmp imod din frygt, fordi dine børn skal have en oplevelse de for evigt erindrer: dertil kan jeg kun fortælle ét.

Min husbond og jeg var faktisk meget usikre, da vores dreng & pige engang sagde, at de gerne ville på efterskole Jylland. At de havde nytte af en pause fra den kedelige skoledag, samt at de begge to følte sig ej klar til gymnasiet, mente de. Dertil ønskede min dreng at udforske sporten, mens min datter helst ville dyrke sin interesse for bevælgelse til musik. Vi startede af den grund med at researche hvor i Jylland, der fandtes en sportsefterskole plus en efterskole dans. At efterskolerne giver en del, som de unge næppe ville lære på en normal folkeskole: selv med hensyn til det fantasifulde, kammeratlige plus værdimæssige, så min husbond samt jeg.

Børnene kunne tage af sted på sportsefterskole, og det var den bedste vej, vi som forældre har taget. Kammerater, minder plus talenter til resten af livet, har vores søn og datter skabt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>