Dikter til dit netværk, book stand up please

Vil I hjælpe mig med at sprede budskabet: Og det er book underholdning. Nylig er jeg indledt en karriere hvor jeg er eventmager på egen hånd, og af denne grund står jeg for bookingen af en masse standup, livemusik og anden underholdning. Det gælder forskellig forskellige bands og staup komikere. Dog er det et konkurrencepræget felt at komme ind i, så derfor har jeg brug for alle mine venner assistance. På anden vis vil jeg givetvis ikke skaffe penge nok til at få salt til ægget. Jeg tror, det handler om at få en fod inden for på markedet inden for erhvervsområdet m. book livemusik. Drømmen er, at hver gang en person tænker på eller foretager en internetsøgning på eksempelvis book stand up, da er jeg det naturlige valg.

Som en start fik jeg kontakt til temmelig mange kunstnere. Jeg interviewede dem, om jeg måtte bestyre bookingen af dem og anden livemusik. så jeg folk, som afslog, og derfor har jeg haft meget arbejde og ikke mindst flop i den forbindelse. Dog spurgte jeg den respektive kunstner, om mon ikke de ville have, at det var deres navn, der poppede op, hvis en eller anden fremsagde: book underholdning. Og det var som regel altid en tungtvejende grund. Dermed hentede jeg en lang række kendte folk i min stald. Stadigvæk har jeg dog brug for, at du og andre udbreder underretningen om mig med min booking af stand up til omgangskredsen. Det vigtigste i verden for mig er, at have vind i sejlene.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>