Efterskole rejser til f.eks. Canada

Vi vil gerne fortælle dig om vores efterskole, Sjælland, der har mange forskellige typer fag. Vi er ikke blot en idrætsefterskole, Sjælland, men ligeledes en musikefterskole, Sjælland. Kunne du tænke dig at høre mere angående vores efterskole, dykning eller nogle andre fag? Se med her. Længes du efter at blive elev på en efterskole, Sjælland, hvor efterskole rejser er med til at give dig indtryk, du husker altid? På denne efterskole former rejser omdrejningspunktet i dit efterskoleår, fordi du ikke alene kommer med på den fedeste ski-tur. Vi tager dig desuden med som elev på to ture, og her kan du prøve dine fritidsinteresser internationalt.

Er dit højeste ønske at komme på en idrætsefterskole, Sjælland, hvor dans er omdrejningspunktet i din skoleuge? Efterskole; dans danner en fed og uovertruffen kombination. Vores efterskole Sjælland kan 100 % tilbyde dig et fantastisk år, hvor du virkelig kan lære et væld af forskellige dansestile. På samme tid får du mulighed for at være elev på sjove rejser plus lejrskoler med efterskole; dans. Således vil du forbedre dit talent for dans, idet du prøver et ophold på vores musikefterskole, Sjælland.

Vælger du et ophold på vores musikefterskole, Sjælland, med musik som linje, får du nogle udsøgte lektioner. Med efterskole musik har du timer i svær musikteori plus tekstskrivning. Ydermere er der mulighed for korsang foruden indspilning i studie. Også her får du 2 rejser til kulturpunkter. På denne måde har du chance for at få internationale berøringer i den musikalske branche. Vores efterskole teater kan du gå til om eftermiddagen. På vores efterskole er teater virkelig et af de sjove sidefag. Flere af vores elever, som eksempelvis har efterskole idræt, prøver det alligevel, og de synes godt om det.

Længes du efter at prøve efterskole – dykning? Vi giver dig en unik potentiel mulighed for at få et dykkercertifikat, som du efterfølgende kan benytte til dykning på verdensplan. Efterskole dykning kan du vælge at supplere med efterskole friluftsliv. For vi har her på denne efterskole friluftsliv som du kan vælge. Ydermere har vi på vores efterskole sejlads som en idrætslinje også. Kunne du lide at høre om vores mange tilvalgsfag & efterskole idræt? Så ring og hør mere! Det vil glæde os at fortælle om vores efterskole musik, efterskole rejser og meget mere.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>