En efterskole med musik og dans

Det er to år siden, at jeg var på efterskole i Jylland. Det var en sportsefterskole. Naturligvis har en sportsefterskole de forpligtede, faglige fag, men desuden havde den alle mulige fag, som du selv kunne tilvælge. Grundet det er en idrætsefterskole, dyrkede man motion alle hverdage. Til slut kunne jeg simpelthen ikke få nok motion, så derfor var det yderst nyttigt, at det samtidig var en efterskole med fitness. En idræts-/sportsefterskole vil være rigtig for dig, såfremt du har brug for at få mere energi og godt vil blive mere sund, frisk og rask samt glad. Alle sportsgrene er jeg glad for, og siden min skole havde utallige idrætsgrene som fx håndbold + svømning etc., havde jeg lov til at dyrke al den sport, som jeg gad. Ligeledes var det en efterskole med dans, og i virkeligheden endte jeg med at blive virkelig begejstret for at danse. En idrætsefterskole vil være gavnlig for dig, hvis du godt vil prøve nogle forskellige sportsgrene, og hvis du elsker sport samt at have det sjovt med vennerne og veninderne.

Min efterskole var derudover en musikefterskole, og der lærte jeg at musicere med adskillige instrumenter som for eksempel klaver, og det var virkelig spændende. Samtidig lærte jeg at designe samt sy tøj, da det nemlig også var en designefterskole. Efterskoler med disse fag er belejlige til dig, hvis du elsker at lave flere forskellige slags aktiviteter, evt. noget som du ej har gjort tidligere hen, samt hvis du har lyst til at hygge dig sammen med dine venner/veninder. Noget af det, jeg var gladest for ved min skole, vil jeg godt lige sige noget om. Skolen var en efterskole, som havde faget friluftsliv. Vi lavede dermed mange forskellige aktiviteter udenfor, som af og til var en udfordring, men så sejt! Eksempelvis lærte jeg at klatre, sejle i den store flod plus leve uden for i et telt. Denne efterskole vil være hensigtsmæssig til dig, hvis du er tosset med at udfordre dig selv. Disse friluftslivsoplevelser forbedrede sammenholdet på skolen.

Har du overvejet at begynde på en efterskole? En efterskole har virkelig meget at byde på. Jeg synes, mit år på efterskolen var den mest vidunderlige tid nogensinde! Jeg mener, at du skal overveje at gå på udkig efter en efterskole, såfremt en del af det, du har læst i denne blog, har virket spændende.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>