Erhverv en glat overflade med lang holdbarhed med en glasblæsning

Leder du efter den perfekte afslibning af bløde metaller, er glasblæsning tit et oplagt alternativ. Med en glasblæsning kan du nemlig få en mulighed for at give emnet et elegant og ensartet look. Dette kan man ikke mindst fordi, at en glasblæsning fjerner urenheder i materialets overflade så forsigtigt, at den bagefter er helt ensartet. Det indebærer, at glasblæsning som metode kan benyttes til alt fra medicoudstyr til gaveartikler.

Den altovervejende fordel ved en glasblæsning ift. andre former for afslibningsteknikker til stål er desuagtet, at de glasperler, som anvendes, ikke har en slibende effekt som det for eksempel forekommer med sand og korund. Den manglende afslibning fører ikke blot til de talrige æstetiske fordele, som det er muligt at opnå ved glasblæsningen. Samtidig fører den manglende afslibning til, at det som udgangspunkt ikke vil være et krav uden undtagelser at få udført en komplementerende bearbejdning som eksempelvis afgratning for at udviske mindre trækstreger og opnå en maksimal holdbarhed for det endelige emne.

Udvælger du et velrenommeret metalsliberi til at gennemføre glasblæsning for din forretning, er der ikke nogle begrænsende omstændigheder for, hvad for nogle behov og ønsker firmaet kan efterkomme visuelt, hvis du vælger at bestille en specialtilpasset glasblæsningsopgave. På flere metalsliberierher i Danmark har du og din virksomhed bl.a. chancen for at få glasblæst logoer på ting som fx tallerkener takket være en højteknologisk teknik. Desuden kan din virksomhed få glasblæst øvrige materialetyper som f.eks. messing, træ eller kobber som både serie- og stykproduktion til en yderst konkurrencedygtig pris ved de fleste stålsliberier.

Ønsker du en ideel bearbejdningsmetode, findes der som følge heraf en bred vifte af grunde til at investere i en professionel glasblæsning ift. de øvrige afrensningsteknikker til aluminium og rustfrit stål inden for branchen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>