Et havehegn vil sætte prikken over i’et

Vil du gerne have læ på terrassen ved brug af et loft i smarte profil brædder? Men kan du ikke helt finde ud af, om din terrasse faktisk skal restaureres ved brug af spritnye terrassebrædder eller evt. tilmed helt skiftes ud? Og ville det ikke tilmed være dejligt med et helt nyt havehegn?

Såfremt der er anlæg til slid på terrassen, kan det godt betale sig at restaurere den, førend der sker endnu slemmere beskadigelser. Nye terrassebrædder vil være et fornuftigt valg i sådanne sammentræf, for bliver dine terrassebrædder rådne og belagt med alger, kan det være svært at gøre dem gode igen. Væsentligt er det yderligere, at terrassen har et kvalitets loft, eksempelvis et af profil brædder, i den nye udestue, af sikkerhedsmæssige årsager. Vil du gerne lave det sidste finish, skal du få et spritnyt havehegn i samme lækre træsort.

Hvad enten du overvejer at købe en terrasse med helt nye terrassebrædder, et loft fremstillet af yndige profil brædder el. et havehegn, så få det nu, inden det bliver varmt, og solen kommer frem. Rigeligt forskelligt slags træ til brug af brædderne til terrassen er det muligt at få. Der er eksempelvis træsorterne komposit, lærk plus trykimprægneret træ. Det nyttige ved træ i loftet er, at det kan købes billigt, og så er det også nemt at få til at se ud som nyt, når man maler det. Dette gælder ligeledes for havehegnet, som har en god indvirkning, når det matcher hjemmets stil.