Et højskoleophold kan ændre din tilværelse for evigt

Meget funktionel er en trailer og kan faktisk afbenyttes til fantastisk mange ærinder. Jeg kan ganske enkelt ej erindre, at det overhovedet er lykkedes os at klare os uden en trailer, i bund og grund er det en af de bedste investeringer, vi har gjort i lang tid! Da jeg endnu var teen forestillede jeg mig at eje en lynhurtig sportsvogn, som jeg kunne anvende til at ræse ned ad landets motorveje i. Nu hvor jeg er blevet far, er jeg nu henrykt for, at jeg i stedet valgte at investere i en solid 5-dørs øse, for det ville godt nok være rimelig møjsommeligt at skulle fragte de små omkring i en sportsbil!

Sommetider har vi imidlertid alligevel haft komplikationer i forbindelse med pladsmangel F.eks. når vi har været i Daells Bolighus & anskaffet os en masse møbler, der skulle slæbes med hjem. Fordi min kone & jeg har truffet den beslutning at anskaffe os en trailer, er denne problemstilling imidlertid ude af verden nu. Når den største af mine bukstrolde skal afhentes fra skole sammen med sin cykel, bliver det nemlig betydeligt nemmere at smide den op i en trailer frem for at skulle spænde den fast på øsen. At det ikke blot er ifm. møbeltransport, at den kan anvendes, er gået op for mig. I de tilfælde hvor vi har haft behov for at køre på genbrugspladsen, har det desuden forekommet os fantastisk ubesværligt at lægge affaldet op i traileren. Tidligere skulle vi nemlig køre flere gange for at få alting med.

Fantastisk glad for vores trailer, er jeg derfor. Noget, alle familier bør bruge, forbliver en trailer.