Et solcelleanlæg omformer energi fra solen til varme og el

Der er flere muligheder at vælge imellem, når du skal have varme + energi til dit hjem. Størstedelen af de danske husstande får det fra kraftværker/kraftvarmeværker og med fjernvarmenettet, men der er med tiden dukket adskillige nye, prisbillige samt miljørigtige muligheder op. For eksempel kan du anvende et solcelleanlæg, et træpillefyr eller få en installation af varmepumper. Og det er egentlig begyndt at blive noget helt almindeligt, specielt på det vestlige Sjælland. Det er en VVS installatør, der fikser varmekilderne.

Et solcelleanlæg giver elektricitet og varme ved hjælp af solenergi, hvilket er billigt, og sågar miljørigtigt, for der vil blive lavet energi, som er CO2-fri. Solpaneler er bestående af siliciumskiver, et panel af metal + metalgitter og glas ovenpå, som en VVS installatør Vestsjælland lægger på dit tag. Disse solpaneler koster en del penge at få anbragt, men det er til gengæld gratis bagefter og miljørigtigt.

En installation af varmepumper giver dig varme, som kommer fra jorden. Det foregår ved, at en installation af varmepumper pumper jordens varme over i et jordvarmeanlæg. Denne installation af varmepumper har hermed overdraget jordvarme ind til huset. Det er en VVS installatør: Vestsjælland, som installerer alting for dig. Anlægget er ligesom solcelleanlægget en prisbillig, miljøvenlig + CO2-fri eventualitet.

Et pillefyr er et alternativ til et gas- eller oliefyr, og dette træpillefyr er endda langt bedre for vores miljø & billigere. Det er igen en VVS installatør, som ordner pillefyret for dig, men dog skal du selv købe træpiller og antænde dit pillefyr. Er du interesseret i enten et solvarmeanlæg, en installation af varmepumper eller et pillefyr? Kontakt en VVS installatør nu. Miljøet er vigtigt!