Få fremstillet aluminiumsprofiler til en god pris uafhængigt af størrelsen af serien

De store krav om genanvendelse såvel som energivenlighed har bevirket, at alu profiler har fået en position som det foretrukne valg blandt utallige brancher på det seneste. Årsagen til dette er ikke mindst, at aluminium har en genanvendelighed på så godt som 100 procent og nogle egenskaber, som formindsker energiforbruget. Det er endvidere muligt at producere alu profiler skræddersyet til et hvilket som helst formål til fordelagtige priser uanset ordrens størrelse.

Alu profiler har opbygget sin position som et vellidt profilvalg i utallige brancher af mange forskellige grunde, der alle leder tilbage til aluminiums fordelagtige kendetegn. De vigtigste af disse grunde er, at aluminiumlegeringer vejer ekstremt lidt og har en trækstyrke, der typisk er cirka det dobbelte af trækstyrken på øvrige former for profiler. Samtidig har alu profiler en fordelagtig korrisionsbeskyttelse og en god reflektionsevne.

Som noget særligt har aluminium en signifikant fleksibilitet, der betyder, at man kan lave alu profiler uden at bruge unødige ressourcer uafhængigt af bearbejdning samt valg af overfladebehandling. Med den særlige ekstruderingsteknik kan man tilmed sætte de nødvendige samlinger direkte ind i aluminiumsprofilet, og dermed gøre det nemmere at samle korrekt. Alt dette betyder, at det er muligt at specialfremstille aluprofiler så de imødekommer de krav, som dit firma har.

Såfremt du får produceret aluprofiler ved os, kan vores specialister sikre dig en perfekt profilløsning. Vi prioriterer nemlig at være først med de mest komplicerede muligheder i forhold til bearbejdning af aluminiumsprofiler. Sidst men ikke mindst færdigproducerer vores kompetente specialister det første eksemplar af dit firmas aluprofiler inden for fem uger efter det tidspunkt, hvor vi har taget imod din grovskitse.