Græsplænen ordner ikke sig selv: vælg en plæneklipper

Vores plæneklipper kørte selvfølgelig i udu i dag. Det var et gråt øjeblik, og jeg havde oven i købet lige kommet petrolium i. Haven bør helst studses, den slags findes der ingen tvivl om, derfor må jeg derfor helst finde en bedre plæneklipper. Benzinmotor skal maskinen ganske givet have. Ikke om jeg har tid til at rende rundt i haven kun for at anvende mange af mine muskler på at slæbe en sløv brugt plæneklipper op og ned ad græsset med de bare næver. Slet ikke – der må en del motorstyrke til. Kommer din plæneklipper faktisk udstyret med opsamling til de afklippede stumper, ville den være overordentligt super. Den splinternye plæneklipper bør være rap samt effektiv plus primært til lavpris. Verden indeholder med sikkerhed nogle folk, der er ligeglade med, hvilken sort plæneklipper, der haves. Jeg tænker dog, at vigtigt er det, at knivene virker. I den tid jeg bruger min plæneklipper, får jeg tid til at være i en anden verden i en tidsperiode. Så bliver der tid til fundering over det meste, hvilket bliver lige hvad mænd har anvendelse for. Hvis plæneklipning er en frygtelig forhindring, hvilket helst ikke bør være tilfældet, kan man måske bestikke genboens dreng til at klippe haven. En computerstyret maskine der uden behov for at blive styret klipper græsset (en intelligent plæneklipper) har man rigtig nok også mulighed for få fat i. Den slags koster ærgerligt nok ganske meget.

For at jeg let & adræt kan få klippet haven, og slipper for at slide mig selv uden grund eller bruge alle mine penge, burde jeg med sikkerhed hælde til en ordinær plæneklipper med selvtræk.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>