Har du overvejet at starte på en idrætsefterskole med valgfag?

Forrige år gik jeg på efterskole i Jylland, jeg synes, det var det dejligste år nogensinde! Leder du efter en idrætsefterskole? En efterskole i Jylland har alt, hvad man kunne tænke sig. Min skole var det, man kalder en idrætsefterskole, med dette menes efterskole, som havde fitness samt en efterskole med adskillige forskellige former for sportsgrene. F.eks. var det en efterskole med basketball & boksning m.m. Desuden var det en efterskole; musik samt en efterskole; design. Den idrætsefterskole i Jylland, jeg gik på, havde mange fortrin, og disse vil jeg godt fortælle mere omkring. Naturligvis havde den de nødvendige, faglige fag, men desuden havde den en masse valgfag. Min skole var desuden en efterskole: musik, og der blev jeg oplært i at spille flere instrumenter, og det var temmelig medrivende. Jeg blev ligeledes oplært i at designe tøj og sy det, da det nemlig var en efterskole – design. En efterskole – musik + design vil være god til dig, såfremt du elsker at lave en masse aktiviteter, muligvis noget du ej har lavet i forvejen, og såfremt du vil hygge dig med vennerne/veninderne. Takket være at det som sagt var en idrætsefterskole, fik man motion de fleste af ugens dage. Jeg kunne simpelthen ikke lave nok motion til sidst, og derfor var det jo virkelig dejligt, at det også var en efterskole med fitness. En idrætsefterskole er rigtig for dig, hvis du godt kunne tænke dig mere energi og har brug for at blive mere frisk, sund og rask og sidst men ikke mindst glad. Begynd på en efterskole; musik, design samt idræt! Det kan jeg virkelig rekommandere.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>