Hvor kan man opstøve festtelte til den bedste pris?

Min forlovede og jeg deltog lige efter at han havde friet til mig i min brors bryllup, der blev fejret i et imponerende telt ved deres nyindkøbte patriciervilla. På dagen dannede festteltet en formidabel baggrund for festen. Siden da har mig og Søren været i gang med at planlægge rammerne for vores bryllup til næste sommer. På stående fod har vi truffet en beslutning om at benytte et telt som lokale til den store fest. Der er nemlig ingen tvivl om, at incitamentet for at holde brylluppet i et af de der store festtelte ganske enkelt var meget overbevisende.

Ser man nærmere på festlokalerne her i hovedstadsområdet, er mulighederne ret begrænsede. Selvom der ved første øjekast er en lang række muligheder, er det ikke desto mindre svært at opsnuse et festlokale, som der imødekommer min forlovedes og mine umiddelbare ønsker og oven i købet er til at betale. Vælger vi et festtelt er det ikke desto mindre muligt for mig og min kæreste at sikre os nogle uhøjtidelige omgivelser for brylluppet, som vi kan møblere ud fra vores ønsker. Desuden giver et festtelt os mulighed for at åbne ud til den smukke have.

Det væld af fordele får mig og min forlovede til en attraktiv pris ift., hvis vi investerer i at leje et lokale. Det bedste argument for at holde brylluppet i et festtelt i haven er derfor prisen. På nuværende tidspunkt er vores store spørgsmål, på hvilken måde min kæreste og jeg erhverver det bedste telt til bryllupsfesten såvel som receptionen. Derfor vil jeg gerne høre, hvorvidt der måske er nogen, som der vil fortælle om deres erfaringer med at fejre bryllupsfesten i et festtelt.

Eksempelvis har vi brug for dine gode råd om vores valg af service, borde og stole samt et godt cateringfirma, der ville kunne producere al maden til brylluppet på trods af, at bryllupsfesten fejres i et festtelt i haven ved mine forældres villa. Derudover kunne vi godt tænke os at finde ud af, om der er kvalitets-festtelte, som der i forhold til prisen er en bedre handel end at leje et af disse festtelte. Har din ægtefælle og dig, eller eller nogen i din familie planlagt en bryllupsreception i haven eller et andet arrangement i et et eller flere telte? Så kom frisk med dine erfaringer og hjælp os med at arrangere den optimale bryllupsfest.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>