Jeg frygter tømning af dødsbo

For et stykke tid siden afgik min far uheldigvis ved døden. Han var blevet ganske svag, dermed vidste jeg egentlig godt, han nok ikke havde lang tid tilbage . Han nåede at blive 96 år. Alligevel blev jeg rigtig bedrøvet, og jeg savner ham meget. Torsdag så skal mig og min familie oprydde hans dødsbo.

Jeg mener, at jeg nok har tvivlende følelser, når jeg rydder hans dødsbo. Jeg vil komme til at mindes en masse vidunderlige tider, og på den anden side er jeg også nervøs for, at jeg vil blive ramt af endnu mere sorg, end den jeg har nu, når jeg er til stede i hans dødsbo. Min fætter og mig har talt rigtig meget sammen omkring det her det sidste stykke tid, og vi føler tilsyneladende på samme måde.

Da jeg var fyldt seks år gammel, blev far og mor separeret. Jeg var sammen med min mor, men jeg besøgte ofte min far, og det var det bedste! Far var god til at lege med mig, og det var tit gemmeleg, vi legede. Jeg er glad for fars hus, så det føles underligt, at det nu er et dødsbo, som skal opryddes. Jeg snakkede med min familie den anden dag og spurgte dem, om jeg eventuelt kunne blive fri for at tage med hen i fars dødsbo, men de sagde, at det ville være bedst, hvis jeg kunne tage med dem.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>