Jeg vil gerne til Gudenåens Camping igen med min familie

Mit håb er, at folk kan assistere når et gælder om at indsamle guldkorn om Gudenåens Camping. Det er nemlig presserende for mig her i sommer efter rigtig mange årtiers afbrud. For mig ser jeg tydeligt det daværende Gudenåens Camping, dog er det adskillige år siden dengang, jeg var der med familien. Som barn var mig og mine forældre og storebror på en fantastisk tur til Gudenåens Camping hvert eneste år. I teenageårene var jeg også på camping med min skoleklasse. Det særlige ved alle camping-turene er de mange unikke minder om en ferie spækket med fællesskab og fysiske udfordringer i den idylliske natur i Jylland. Fra timerne på den skønne Gudenåens Camping og de idylliske aftener i teltene på bredden tæt på Gudenåen. Jeg husker tilmed den dag i dag den særlige følelse, den ferie, hvor jeg for allerførste gang fik lov til at bruge en sommerferie på Gudenåens Camping.

Pt. er det snart forholdsvis mange år siden, at jeg sidste gang tog med på camping Gudenåens bredder hos Gudenåens Camping. Siden dengang har jeg tiltusket mig en en pædagoguddannelse såvel som et velbetalt job og endda også en superskøn kæreste. Forrige år fødte jeg ydermere vores dejlige datter, der nu faktisk er så gammel, at jeg ikke kunne lade være at overveje, om jeg måske skulle tage mand og barn med af sted på kanotur ned af Gudenåen. I lørdags blev beslutningen truffet over et glas hvidvin med min husbond sidst på aftenen. Det betyder, at jagten nu er gået ind på det bedste sted med camping ved Gudenåen. Umiddelbart tænker jeg, at et camping- og kanoudlejningssted ved Fladbro/Randers eller deromkring er lige så godt. Af den grund vil jeg høre, om der evt. er en venlig sjæl herinde, der er stødt på Gudendåens Camping i dag eller et suverænt sted med kanoudlejning Gudenåen eller udlejning af kajakker og kanoer ved Gudenåen og Silkeborgsøerne? Det skal meget gerne være en udlejningsvirksomhed, der reklamerer med tur tilbud på kanoture i det østjyske særligt til børnefamilier. Ligger du inde med et rigtigt godt tip om kajak- og kanoudlejning + camping v Gudenåen i nærheden af Gudenåen samt Fladbro, så skriv under dette indlæg, så jeg kan samle nye ferieminder fra Gudenåens Camping sammen med min husbond og mit barn. Og så bliver jeg helt vildt lykkelig, tak på forhånd.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>