Jeg vil helst ikke have foldevægge

Jeg elsker mit arbejde. Jeg er skolelærer for indskolingen, der er 0.-3. klasse. Der skal fjernes et par skoler her i byen, og grundet at vores skole har meget plads, bliver vores skole slået sammen med en af skolerne. Det betyder, at vi kommer til at få foldedøre op inde i mange af klasselokalerne, så de store lokaler dermed bliver delt i to mindre værelser. Jeg ser det som noget dårligt, at vi får disse foldevægge, på grund af at jeg synes godt om at undervise eleverne i et klasseværelse med meget plads.

Jeg tror nok, at vi skal kunne arbejde med de andre klasser, for de nye foldedøre kan åbnes. Det er nok faktisk en fornuftig ide. Det bliver antageligvis også lidt mere hyggeligt at være i et ikke helt så stort klasselokale, men jeg er bare bekymret for, om der bliver pladsmangel til mine mange indlæringsaktiviteter, som børnene og jeg laver. Min chef, dvs. inspektøren, synes, at mig og eleverne kan gøre det ude i fællesrummet. Han har den holdning, at foldedøre er det bedste, vi kan gøre for at få plads til en masse nye elever, og der må jeg give ham ret. Det er tilmed en del billigere, end såfremt vi skulle bygge mure. Man kan heldigvis anvende lydisolerede foldevægge. Det er jeg begejstret for, af den årsag at jeg ej ville kunne holde ud at skulle lytte til ikke bare én, men hele to klasser med elever. Dette er fordi, at de jo godt kan larme nogle gange, men jeg holder stadig meget af dem. Gad vide, hvorledes det mon kommer til at være, idet den anden skole ankommer her på skolen, og vi skal have foldedøre.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>