Kan du godt lide at tilbringe tid sammen med andre mennesker? Så er en efterskole – Midtjylland formentlig lige noget for dig

Søger du en efterskole, Midtjylland? Jeg var også på efterskole dér sidste år; det var den mest vidunderlige tid i mit liv. En efterskole: Midtjylland har meget at byde på. Skolen, jeg gik på, var en sports- og idrætsefterskole, dvs. en efterskole; fitness plus en skole, som havde et bredt udvalg af sportsgrene. Det var f.eks. en efterskole: basketball & boksning med mere. Desuden var det en efterskole; dans og musik samt en efterskole med design. Det bedste ved efterskolen var, at det var en efterskole: adventure.

Den efterskole – Midtjylland, jeg gik på, havde mange fordele, og disse vil jeg gerne fortælle nærmere omkring. Naturligvis havde den alle de nødvendige, faglige fag, men den havde tilmed adskillige fag, du selv kunne tilvælge. Siden det som sagt var en sportsefterskole/idrætsefterskole, dyrkede man motion hver dag. Jeg kunne faktisk ikke få nok motion til sidst, så derfor var det jo virkelig nyttigt, at det samtidig var en efterskole – fitness. En sports- og idrætsefterskole og efterskole – fitness vil være belejlig for dig, såfremt du mangler mere energi og kunne tænke dig at blive mere sund, frisk og rask og tilmed glad.

Sport er jeg vild med, og siden det var en efterskole – basketball, efterskole; boksning og efterskole – fodbold osv., måtte jeg gøre alt det sport, som jeg ville. Det var samtidig en efterskole; dans, og det endte i virkeligheden med, at jeg blev ganske begejstret for at danse. En efterskole – fodbold, efterskole – basketball, efterskole: boksning & en efterskole – dans er rigtig til dig, hvis du godt vil prøve nogle forskellige idrætsgrene, og hvis du elsker sport samt at have det morsomt i selskab med dine venner.

Henne på min efterskole blev jeg oplært i at musicere med en masse instrumenter som fx guitar, fordi det også var en efterskole – musik, og det var ganske spændende. Samtidig lærte jeg at designe tøj og sy det, da det nemlig var en efterskole: design. En efterskole: musik + en efterskole – design er god til dig, såfremt du er tosset med at bruge din tid på mange aktiviteter, muligvis en aktivitet du ej har prøvet tidligere hen, og såfremt du har lyst til at hygge dig med dine venner/veninder.

Jeg vil gerne sige noget om det, som jeg bedst kunne lide ved min skole. Efterskolen var en efterskole: adventure. Vi lavede mange forskellige udendørs aktiviteter, hvilket nu og da godt kunne være udfordrende, men virkelig fedt. Jeg prøvede fx at klatre i bjerge, sejle & leve ude i skoven. En efterskole; adventure vil være gavnlig til dig, såfremt du er begejstret for at udfordre dig selv. Disse adventure-oplevelser gjorde fællesskabet på efterskolen en del stærkere.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>