Køber din kantineleverandør økologisk kød engros?

Henover en 8-timers arbejdsdag mister man nemt energi, hvis den ikke afbrydes af et veltilberedt og solidt måltid frokost. Derfor er det vigtigt, at det frokostmåltid, du får serveret, er lavet på gode madvarer. Hvordan kan du så vide, om det er tilfældet? Du kunne bl.a. gøre det ved at spørge, om kantinen på din arbejdsplads handler økologisk kød engros.

Flere og flere frokostleverandører køber dog til alt held økologisk kød engros, fordi også de godt ved, hvor stor betydning det har, at de serverer sund mad. Af den grund er det også blevet mere og mere almindeligt, at kantiner fx bruger økologisk pølse og lammekød.

Økologiske kødvarer som pølse og lammekød stammer fra fritgående dyr, der indtil slagtningstidspunktet har haft gode livsvilkår og fået mulighed for at bevæge sig. Det har både den virkning, at kødet smager bedre, og at det har en bedre struktur. Kød, der ikke stammer fra økologiske farme indeholder nemlig ofte en højere procentdel af fedt end økologisk kød, eftersom dyr på de ikke-økologiske gårde pga. manglende plads ikke har mulighed for at motionere.

Endvidere har økologisk lammekød og pølse også en mere naturlig smag end de ikke-økologiske alternativer. Ifald din kantine køber økologisk kød engros, kan du derfor vide dig sikker på, at du modtager en både sund og lækkert frokost.

Ifald du går op i sund kost, bør du altså finde ud af, om din kantineleverandør køber økologisk kød engros. Er svaret nej, kan du muligvis foreslå dem at gøre det. Det kan nemlig være, at de har ladet være på grund af den højere pris, men flere af de gårde, som sælger økologiske kødprodukter, giver rent faktisk nogle særlige priser til virksomheder, der køber engros.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>