Kviste som giver et flot design

Vil du have flere kvadratmeter samt mere lys i din villa eller i din taglejlighed? Rigtige kviste er et oplagt valg til at hæve kvaliteten ved ethvert hus og bidrage til hyggelige omgivelser i en stue med skråvægge. Vi besidder års erfaring i alle kviste, der er tilpasset det individuelle hus byggestil, ligegyldigt om der er tale om nye huse eller fx vedligeholdelse. I så fald at vi konstruerer kviste til eksempelvis villaer, lægger vi vægt på, at alt skal hænge flot sammen. Både hvad angår konstruktionen, designet, materialerne foruden vores fagfolks gedigne håndværk.

Smukke kviste kan give mange fortrin som bl.a. et fantastisk indfald af lys til huset, mere plads plus et større areal med større visuel rumhøjde. Stuen/soveværelset vil uundgåeligt fremtone større, plus det er enklere at regulere med inventar, fordi det er lettere at plante en stol, en drømmeseng eller f.eks. en disk langs med væggen. Således kan man både have en sofa og en del andre møblementer i sin stue med skråvægge og kvist. Som regel er der kviste i soveværelser på øverste etage i en villa, og er der noget bedre end hver dag at vågne til et flot lyshav og være vidne til solnedgangens smukke lys vælte ind i rummet.

Kviste er som regel lavet af kvalitets træ, men frem for alt laver vi kvistene, så de er afpassede den respektive villa. Træ-kviste er lette at montere på huse af vores kompetente fagfolk, samt der er 100 % garanti for godt håndværk. Vi sikrer kvalitet til en billig pris.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>