Ledig i Herning: Jeg tilmelder mig hos et vikarbureau Herning.

Undertegnede har nu været arbejdsløs i snart 1 år, og det betyder, at jeg er nødt til at forsøge mig med noget nyt. Som følge af dette har jeg meldt mig i vikarbureau Herning {www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP164&ID=81}. Jeg er færdiguddannet inden for kommunikation, men konkurrencen er hård, og jeg har ikke meget på cv-et. Det kan være, at jobs via et vikarbureau er vejen til, at jeg kan opnå noget på cv-et og desuden opnår søde kolleger at stå op til om morgenen. Selvfølgelig er det deligt ikke at skulle ud af døren på regnvejrsmorgener, men jeg savner det at skulle ud og lave noget.

Nu har jeg fået meldt mig, og nu begynder alle overvejelserne at dukke op: Hvor lang tid går der, inden at de ringer? Mon det er nok at være registreret ét vikarbureau? Hvor mon jeg bliver sendt hen? Hvad er timelønnen Og vil jeg overhovedet kunne lide at være vikar?

Min bedste veninde er hos Vikarbureau Holstebro {www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP165&ID=81}, og hun har forinden været ansat igennem Vikarbureau Horsens {www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP166&ID=81}. Hun har forklaret mig, at hun ofte blev sendt ud på steder, når de ansatte skulle på barsel, på ferie eller var syge. Jeg synes, det ville være rigtig dejligt med et barselsvikariat, hvor du jo kan være samme sted i næsten et år.

Hvis jeg snarere får en masse småjobs af for eksempel et par dages varighed er jeg lidt nervøs for, hvordan jeg takler det med at være helt ny og komme ind udefra. Jeg når vel kun lige at lære navnene på de andre, før du skal slutte igen. På den anden side vil jeg opleve mange forskellige steder, og hvem ved … måske bliver de glade for mig på et sted, så jeg bliver inviteret til at blive…