Mange alternative udformninger af gardiner

Skal du også have nogle gardiner? Jeg er akkurat flyttet og har lagt mærke til, at jeg må anskaffe nye gardiner. Høres udtrykket gardiner, kan man ikke lade være med uden tvivl at affiliere udtrykket med tantes gammeldags, paisley gardiner, blytunge og misfarvede p.g.a. en menneskealders tobaksforurening, dertil så gevaldige og mørke, at de umuliggjorde stort set al lyset udefra. Da jeg rejste til en anden lejlighed et andet sted, kan du nemt forestille dig, at det slet ikke var gardiner, som jeg beskæftigede mig med. Jeg lærte dog nemt, at nogen slags overdækkelse er man jo nødt til at have. Også for at stoppe for meget lys indenfor, samt samtidig for at slippe af med naboernes gloende blikke.

Indrømmet, gardiner kan ikke undværes, ligeledes hvorfor ikke en markise samtidig, for at altanen er til at befinde sig på , når solen bager. Til alt held er store og umulige gardiner alt for gammeldags. Der findes ubegrænsede mængder af varierende former for gardiner: rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, & utroligt nok gardiner, som miljøvenligt nedsætter din elregning. Der er nok også rigtig meget, som skal tænkes på, før man skal købe sine gardiner. Hvilket rum & slags vindue/dør, diskuteres? Hvilken funktion skal dine gardiner have? Ligger du inde med ønsker til betjeningen? Skygger og udtryk? Det samme er tilfældet for markiser, som også eksisterer i en mangfoldig samling. De fås som skygge, læ for vinden, afskærmning eller tag. Hvis du på denne måde vil være lovet, at du får gardiner og markiser, som er sublime til dig, og derfor på mest perfekte måde opfylder dine drømme, er at få besøg af en fagmand, måske det bedste, uanset om der er tale om markiser eller gardiner.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>