Modtag en virksom behandling mod sklerose med Interferon Beta

Jeg har i lang tid været rigtigt uoplagt og haft en mærkværdig summende følelse overalt. Ikke desto mindre havde jeg slet ikke forberedt mig på det chok det var, da lægen præsenterede mig for den frygtede diagnose. Efter en masse undersøgelser på hospitalet stod det nemlig klart: jeg er blevet ramt af en af de mest frygtede autoimmune sygdomme - www.sclerosebehandling.nu/information/autoimmun-sygdomme.php, : sklerose. Præcis i det øjeblik slog lynet ned i familiens altid harmoniske tilværelse.

I den første tid efter, at min diagnose blev stillet, har det optaget mig meget, hvad et liv med sklerose egentlig vil komme til at betyde for mig som person såvel som for vores vidunderlige piger og min kæreste. Har vi stadig chancen for at være sammen på rejser, og hvor længe har jeg overskuddet til at tumle inde og ude med drengene? Jeg er sikker på, at jeg absolut ikke er klar til at undvære de ting i hverdagen. Mig og min kæreste er af den grund begyndt at se nærmere på min mulighed for behandling mod sygdommen.

En af de suverænt populæreste behandlinger til at bekæmpe dissemineret sklerose er helt sikkert Interferon Beta - www.sclerosebehandling.nu/information/interferon-beta.php, medikamentet fra den markedsledende medicinalmastodont Merck Serono - www.sclerosebehandling.nu/information/merck-serono.php, . Det skyldes, at Interferon Beta effektivt bremser den ødelæggelse af nervernes beskyttende lag, som autoimmune sygdomme som sklerose forårsager. Du har som følge heraf mulighed for at øge mellemrummet mellem sygdomsudbruddene samt mindske effekten af dem ved hjælp af Interferon Beta.

Jeg vil alligevel spørge, hvorvidt der er en her på bloggen, som vil dele nogle erfaringer om virkningen af behandling med Interferin Beta mod multipel sklerose, før jeg påbegynder denne sklerose behandling fra Merck Serono?