Nogen som har viden om reparation af iPhone?

Er der nogen derude, der kender til reparation af iPhone?. Jeg kan godt komme i tvivl om, hvad jeg skal gøre, hvis min iPhone får en skade på et tidspunkt. Jeg har altid været yderst begejstret for min uundværlige iPhone og tænker også på at købe en iPad. Mange elsker det kreative design! Det er måske derfor, jeg engang imellem kan blive bange for, om jeg en dag i fremtiden kommer til at ødelægge telefonen. Når det sker, vælger jeg nok at aflevere den til reparation med det samme. Så kan den sikkert komme til at virke igen. Som oftest er jeg ret god til at være forsigtig med mine ting, og det vil jeg jo også være, skulle det ske, at jeg modtager en iPad i fødselsdagsgave i næste uge. Men du kan jo være forfulgt af uheld, og så kan det være godt at have kendskab til, at man kan sende den til reparation og få professionel reparation af iPhone.

Rent faktisk kender jeg to personer, der helt selv kan finde ud af at reparere deres iPhones og iPads, og de drenge er rent faktisk eksperter i reparation af iPad. Det synes jeg er overdrevet sygt. Men jeg tror slet ikke de er i stand til at assistere, når jeg smider med en iPhone og skærmen måske knuses. Det er nok for svært. Det præcis samme når der er nogle af funktionaliteterne, der akut stopper med at virke. Skulle det ske, at din iPhone stopper med at sende SMS’er, eller hvis telefonen pludselig er helt død og i den grad skal have hurtig reparation. Jeg er sikker på, at jeg har tænkt mig at håbe på at få en helt ny samt fancy iPad, og så aftale med mig selv, at jeg ganske enkelt passer godt på den og ligefrem finder et dækkende omslag til at sætte på den. Det er normalt, at man prøver at undgå reparation af iPhone i sit liv.

Kl. 16 i dag skal jeg have det sjovt med min, indtil videre funktionsdygtige, iPhone samt krydse fingre for, at det ikke vil være aktuelt med en reparation! Jeg er nemlig sikker på, at reparation af iPhone nemt kan blive dyrt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>