Nye træhuse + min fyr og jeg

Et nyt hus vil jeg og Peter – min kæreste, købe inden så længe. Lige siden jeg var lille, har jeg gerne villet have et sommerhus, så jeg er meget glad for, at de fremtidige typehuse, ja endda træhuse, kommer til at se ud som dette. Området vil sikkert også se ud som et typisk sommerhusområde, fordi de fremtidige typehuse vil se ud som hinanden. Eksempelvis får træhusene ensartede tage, hoveddøre + vinduer. Lige nu bygges der nogle splinternye boliger i en by i Nordjylland, og der bygges det, som hedder typehuse. På grund af at min kæreste og mig gerne vil flytte fra den nuværende lejlighed i midten af byen, til et parcelhus lidt længere ude på landet, køber vi et af disse huse. Det ser ud til at blive flotte træhuse i lærk, endda med stor have. Jeg ser meget frem til at skulle opholde mig i et af disse træhuse med stilhed, og hvor vi har en anelse mere plads. Herforuden bliver det godt at få en terrasse + en have, som er rigtig fordelagtig at have om sommeren. Jeg har længe gået og været ærgerlig over at leve i lejlighed, idet det er godt vejr, pga. at jeg kan rigtig godt lide at være ude i naturen. Min kæreste er allerede nu startet på at pladre om, at han ej vil slå græs, men jeg tror dog, at han egentlig ligesom jeg selv længes efter at kunne være udenfor i en have. Blomster og sådan noget kan jeg godt tage mig af. Det orker min kæreste i alt fald ikke. Såfremt han måtte tage beslutningen, så skulle vi antageligvis slet ikke besidde blomster.