Perfekt påhængsmotor i optimal kvalitet der kan opfylde alle krav

Er bådens påhængsmotor ramt af stop? Så kan vi klare en udbedring af din påhængsmotor eller måske levere en spritny påhængsmotor. Vi sælger båd- og påhængsmotorer fra flere mærker, eksempelvis YAMAHA. Vi tilbyder 4 takts bådmotorer som har styrke fra 2,5-350. Når du er inkarneret omkring at sejle, er det vigtigt at være udrustet med en kvalitets påhængsmotor, så grejet er tip top. På trods af at vi laver reparationer af defekte både samt motorer hurtigt, er det alt andet lige et irritationsmoment at skulle afvente. Vi forhandler en bådmotor, der er ideel til fart, idet du dyrker vandsport. Men har du blot en ydmyg kragejolle eller en sejlbåd, du vil give back up i blikstille vejr, kan du vælge en ideel påhængsmotor i vores butik med få hestekræfter. Herved får du en påhængsmotor til nøjagtigt det behov, du har og smider ikke udgifter på en relativt kostbar bådmotor, og som du overhovedet ikke har behov for.

Sejlads er skønt. Du kommer ud i friluftslivet og i skøn natur, og DK er jo egentligt omgivet af vand. Med en behovssvarende påhængsmotor bliver det en fornøjelse idet du vil sætte båden i vandet. Desuden undgår du at være bange for at blive ramt af en sejlbåds bom lige i hovedet, når du ikke har et stort sejl. Det er ideelt at begive sig ud på længere sejlture i højsommeren omkring DK, idet man er udstyret med en stærk påhængsmotor til sin båd. Fidusen er at have nok HK og en stærk firetaktsmotor fra YAMAHA eller et andet godt varemærke. Du kan ydermere få det påkrævede udstyr til båden her hos os til sport på vandet foruden andet spændende.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>