Rekruttering Herning – Få assistane til at finde de de bedste kandidater

Rekruttering Horsens

”Vores samarbejde med et professionelt rekrutteringsbureau har sikret os kvalificere forretningsudvikling, sparring og rådgivning, kvalificerede kandidater at vælge mellem og sparet os for tidsmæssige og økonomiske konsekvenser ved fejlrekrutteringer.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke selv klaret lige så fint på egen hånd”, beskriver Anders Louu, adm. direktør i Tislev Management, der simpelthen googlede ”rekruttering Horsens” og fandt firmaet.

Rekruttering Holstebro

”KRIP Arkitekter er en tegnestue med vækst, og de sidste 3 år er vi groet fra 8 til over 30 kolleger. Derfor har vi haft brug for de bedste kolleger, så vi kunne holde trit med horden af konkurrencer. Jeg kan i aller højeste grad anbefale dig at gøre brug af et vikarbureau til at hjælpe dig med rekrutteringen. De professionel kan endvidere assistere, hvis du mangler vikarer ved travlhed, sygdom eller ferie”, udtaler chefarkitekt Anders Jensen, der har benyttet rekruttering Holstebro.

Rekruttering Herning

”Hos Holm Industriudvikling A/S har vi mange gange gjort brug af et professionelt rekrutteringsbureau til rekruttering Herning. Vi får en grundig og effektiv hjælp, der sparer os tid og vælger virksomheden den dygtige kollega. Vi kommer i første omgang med et oplæg, og så finder de et udvalg af kandidater, som vi så i fællesskab møder og vurderer. Vi slipper for at skulle læse os igennem 300 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får sparring til at beskrive og udvælge os den rette kandidat. Bureauet styrer ganske enkelt alt det praktiske”, fortæller adm. direktør Jesper Klingt. Rekruttering Herning fandt han simpelthen ved at søge på ”rekruttering Herning”

Rekruttering Herning, rekruttering Horsens, rekruttering Holstebro – Find jobbet uanset hvor du bor

Går du ledig og trænger til noget relevant på Cv’et? Så overvej at søge arbejde ved at registrere dig hos et rekrutteringsbureau. Der kan du både finde vikarjobs og prøve dig selv af i forskellige kortvarige ansættelser – eller finde det trygge, faste job.