Rør som for eksempel udstødningsrør

Denne tekst omhandler alt lige fra rørbearbejdning og rør, som for eksempel udstødningsrør, til profilvalsning og bukkeværktøj. Profilvalsning & bukning af rør har vundet indpas som et konkurrencedygtigt alternativ inden for rørbearbejdning til svejsede rør. Med bukning af rør er det dog ikke kun muligt at nedbringe omkostningerne til indkøb af rørløsninger. Såfremt I gør brug af rørbukninger i produktionen, kan det som regel være muligt at sikre en løsning, som er designet til jer og har et flottere resultat. Dertil er rørbukninger lettere at renholde og er mindre tunge. Hvis I som virksomhed udvælger os som leverandør af bukning af rør, f.eks. udstødningsrør, og anden rørbearbejdning, forpligter vi os til, at jeres bukkede kedelrør, udstødningsrør, tyndvæggede eller sværvæggede rør bliver tilvirket med baggrund i alle behov i jeres virksomhed uanset branche. Som virksomhed råder vi nemlig ikke blot over en lang række af Skandinaviens dygtigste fagfolk inden for bukning af rør, rørbearbejdning og bukkeværktøj. I vores enorme produktionsværksted, producerer vi desuden meget af det bukkeværktøj plus alle de bukkematricer, som vi anvender.

Som følge heraf kan vi tilfredsstille ethvert behov. Inden vi går i gang med vores produktion af en bestilling på rørbukning for jer, laver vi en skabelon ud fra en prototype. Selve prototypen udføres i øvrigt ud fra en tegning, som vores specialister får tilsendt fra jer eller i nogle tilfælde selv svejser. Dernæst udføres den konkrete rørbukning såvel som senere bukninger ved hjælp af det individuelt tilrettede fixtur. Af den årsag kan vores specialister udføre bukkede rør, der svarer til forholdene i jeres virksomhed. Ud over rørbukning samt udførsel af bukkeværktøj og bukkematricer, kan vi desuden udføre forskellige former for valsning af rør såvel som alle former for profilvalsning. Alt sammen til attraktive priser på ordrer á blot 5-6 rør. Ud over profilvalsning udfører vi en efterbehandling, som imødekommer jeres ønsker, samtidig med at vi bukker rør af radier i en hvilken som helst størrelse. Vores virksomheds omfattende ekspertise gør, at vi i dag udfører mange forskellige opgaver for firmaer i et væld af arbejdsfelter.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>