Sandblæsning af kobber giver overfladen en dekorativ finish

Glasblæsning [www.gladsaxemetal.dk/glasblaesning] er tit værd at overveje, såfremt du vil have den bedst mulige overfladebearbejdning af metaller. Her vil du reelt få chancen for at sikre at emnet får en flot samt mat overflade. Dette kan man først og fremmest fordi, at en glasblæsning, slibning {www.gladsaxemetal.dk/slibning} eller sandblæsning {www.gladsaxemetal.dk/sandblaesning} udvisker urenheder i metaloverfladen så hensynsfuldt, at den bagefter er helt perfekt. Det betyder, at glasblæsning, sandblæsning eller slibning kan bruges til alle anvendelsesområder fra service til medicinsk udstyr.

Hvad for en soliditet og hvad for et look du vil have overfladen af elementet til at have er afgørende for, om du har størst fordel af at vælge en slibning, en sandblæsning eller en glasblæsning. Investerer du for eksempel i en professionel slibning af et materiale som metal eller plast, får du en flot overflade som har flere pæne streger langs selve sliberetningen. Hvor tydelige slibestregerne er, afgør hvilken kornstørrelse, som der er taget i brug. Ved en sandblæsning med korund eller stålsand er du derimod sikret en ru overflade, mens en glasblæsning skaber en silkemat metaloverflade.

Fælles for en sandblæsning, en glasblæsning og en slibning er i sidste ende dog, at det er overfladebehandlingsmetoder, der maksimerer vedhæftningen af en ny overfladebehandling af emnet. Du vil dermed være garanteret, at elementet får en lang levetid og lige præcis den funktionalitet, du vil have. Du har desuden ofte chancen for at sikre dig præcist det efterspurgte udfald af en en glasblæsning, en slibning eller en sandblæsning for en pris, der er yderst favorabel, hvis du bruger lidt tid på at opnå kontakt til et metalsliberi, som kan bidrage med kvalificerede råd, før du vælger en overfladebehandlingsteknik.