Skræddersy C5 til dit firma

Er der brug for et omfattende regnskabsprogram i dit firma? Vælger du Microsoft Dynamics C5 får du et effektivt bogholderi- og regnskabsprogram, som har funktionaliteten til at vokse lidt efter lidt i takt med, at størrelsen på dit firmas forretningsområde bliver større, idet Microsoft Dynamics C5 er opbygget i moduler som helt enkelt kan skræddersys opgaveflowet i dit firma. Starter du med Microsoft Dynamics C5 har du således chancen for at få et regnskabsprogram, som indbefatter alle funktioner du skal bruge i opstartsfasen og der oven i købet er perfekt til at kunne tilfredsstille fremtidens udfordringer i dit firma.

Microsoft Dynamics C5 indeholder bl.a. et kartotek til medarbejdere samt et kunde- og varekartotek med rigeligt plads til i omegnen af ethundrede kundeemner såvel som 350 varenumre. Dermed får du et bogholderi- og regnskabsprogram, hvor I er i stand til at oprette de nødvendige notaer hen ad vejen, udspecificere såvel som opretholde handlinger og funktionaliteter samt håndtere data. En af de væsentligste fordele ved C5 Light er en brugervenlig brugerflade, som gør det let at styre al opgaveløsning ift. bogholderiet i din virksomhed.

De adskillige aktiver ved C5 Light gør, at softwaren er danske virksomheders hyppigst anvendte regnskabsprogram. Du kan nemlig integrere moduler til for eksempel ordrehåndtering, ehandel, håndtering af løn og feriepenge og meget mere til C5 grundpakken hvis kompleksiteten af arbejdsgangene i virksomheden øges. Således får du med C5 til dit firma alt lige fra et meget effektivt regnskabsprogram uden unødvendige funktioner til et avanceret økonomistyrings- og regnskabsprogram, som matcher samtlige krav i dit firma.

Sukker du efter at finde ud af, hvorledes du vil kunne få mest ud af at skaffe C5 Light, når du er i den situation, at du mangler et driftsstærkt regnskabsprogram? Så kontakt et professionelt konsulentfirma, som ligger inde med kompetencerne til at tilrette modulerne i C5 til din virksomhed arbejdsgange.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>