Store altaner er en luksus på adskillige punkter

Hos mine forældre var der i lejligheden til stadighed en altan. Vi har adskillige positive faktorer at sige i forhold til altaner i høj kvalitet, da disse indretninger giver grobund for mange plusser. Åbningen udad mod altanen bevirker som det første, at hjemmet får et større lysindfald i stuen. Fordi ellers kan lejligheder faktisk godt have en tilbøjelighed til at komme til at være temmelig bælgmørke. Dernæst er det lige til om vinteren tage skridtet ud på den vildt praktiske altan for her at kunne bedømme, hvor meget eller lidthvilen mængde tøj, man har behov for at tage på den dag. Sådan en ting kan man selvsagt fornøje sig med på alle årstider. I højst grad er altaner selvfølgelig det allerfedeste om sommeren, da man akkurat her kan arrangere dejlige grillparty’er, plus at da jeg var mindre havde jeg tilmed en altanvenlig sandkasse ude på den skønne altan. Min mor og til dels min far var faktisk lidt mere brun end andre mennesker, og jeg synes, det er forventeligt, at familier med sydvendte altaner eksponeres for langt mere uv-fyldt lys sammenlignet med mennesker, der ikke kan sidde på altaner. Personer der har en stor have, er naturligvis de de mest solbrændte.

I min familie har vi hver år haft store altaner og netop derfor, har det i den grad været hårdt at leve fuldstændigt uden altaner til rådighed her de første år, hvor jeg har været flyttet hjemmefra. Oprigtig talt var jeg således virkelig glad, lige da jeg fik det officielle brev fra bestyrelsen i min ejerforening for nyligt. Herved kommunikerede bestyrelsen, at der skal konstrueres en skøn altan til alle beboeres hybel i boligen. Jeg har drømt om en god altan længe, det vil sige at det kommer til at være en fornøjelse at blive ejer af en altan. Den fremtidige altan skal tilbygges akkurat ud for min pladsbegrænsede stue, og det er egentlig super duper. Det udvider dermed min stue med et udendørsrum, som der er virkelig brug for. Så kan jeg skridte ud i den udendørs frihed på en altan direkte fra min egen stue. Eftersom jeg har min lejlighed allerøverst kommer det i den grad til at være en stor landvinding. Det er egentlig derfor jeg ej kan få armene ned og for den sags skyld herliggøre meningen med flotte altaner uden at det bliver for meget.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>