Tilbring et år på en alsidig efterskole med fag som musik og design

Vores efterskole i det smukke Midtjylland har med garanti noget for alle. Det er nemlig en alsidig efterskole, der har mange varierende fokusfag, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Officielt er efterskolen en idrætsefterskole, og fokus er af denne årsag selvfølgelig på forskellige sportsgrene. Det er derfor blandt andet muligt at vælge imellem sportsgrene som for eksempel fodbold, fitness og boksning. Efterskolen gør sig dog også i meget andet end idræt. Inspireret af de naturskønne omgivelser giver idrætsefterskolen nemlig også mulighed for, at du i løbet af året kan få chancen for at prøve både interessante og udfordrende fag – blandt andet outdoor og adventure.

Er du nærmere den kunstneriske type, foretrækker du måske at fordybe dig i for eksempel musik eller design i stedet. Under alle omstændigheder er der i hvert fald ingen tvivl om, at vores efterskole vil give dig et sjovt og spændende år, lige meget hvad du vælger at fokusere på.

Udover undervisningen på efterskolen, vil du med sikkerhed – også udenfor undervisningstiden – få et væld af oplevelser. Det sker både i forbindelse med forskellige aktiviteter eleverne imellem, som du og dine kammerater selv kan finde på, men bestemt også på de rejser og studieture, som skolen afholder.Det vil både ske i form af de studieture og rejser, som arrangeres af skolen men absolut også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sports- og idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland kan du nemlig glæde dig til at komme på hele to rejser. En af de to rejser går til Norge, og på denne tur får de elever med outdoor som fokusfag, lejlighed til at sove ude i vildmarken. Den anden af de to rejser har derimod en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som I skal opleve! Denne af rejserne er det endda efterskolens elever på Europalinjen, der står for at tilrettelægge. På Europalinjen er fokus nemlig på rejser og rejseplanlægning.

Trods det at vores efterskole faktisk er en sports- og idrætsefterskole i Midtjylland, skal du derfor ikke være i tvivl om, at du her vil finde adskillige fokusfag, der fanger din interesse – også selvom du ikke interesserer dig for sport!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>