Transformer dit hjem til noget enestående med et smukt design egetræsbord

Som nyansat art director på et boligmagasin fløj jeg i dag til årets boligmesse i Milano. Mit første indslag på dagens program var en udstilling kombineret med et foredrag om design borde i egetræ. Allerede her stødte jeg på netop det design bord, som jeg igennem næsten et halvt år har søgt efter til mit nye hjem på Frederiksberg. Det er et smukt design spisebord i egetræ, som er tegnet af en af Nordens mest berømte indretningsarkitekter og møbeldesignere.

Nu hvor jeg er kommet tilbage til hotellet og har talt om formiddagens display af egetræsborde såvel som enhver detalje i det design bord, som jeg er faldet pladask for, med min ansvarshavende redaktør, har vi endelig fundet det store tema for næste måneds magasin. Her har vi ikke kun planlagt at skabe en reportage fra møbelmessen i Milano. I bladet går vi tilmed bag om alle de detaljer, der er værd at se nærmere på, hvis du vil investere i et design bord i eg til din bolig eller dit kontor.

Et vigtigt afsnit af vores tema berører således, hvordan du vælger det optimale design bord til dine ønsker. Herunder vil vi også inkludere en præsentation af møbeldesigneren, der er manden bag mit nyindkøbte design spisebord i eg. Hans særtegn er, at han benytter sig af eg, der er mange hundrede år gammelt til at fremstille dette fænomenale egetræsbord, som ikke kun er det optimale design spisebord i hjemmet.

Når du vælger et design bord fra netop denne møbeldesigner, vil du få et massivt såvel som stilrent kvalitets egetræsbord, som formår at skabe en unik stil i ethvert værelse. Endvidere kan dette design bord anvendes til lige præcis det formål, du kunne tænke dig. Hvad enten du vil anvende det til et unikt design spisebord, et skrivebord eller måske noget helt tredje, er dette design bord af den grund den rigtige investering. Sidst men ikke mindst sælges møbelmesterværket til særdeles gode priser i modsætning til de fleste sammenlignelige design borde i eg i branchen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>