Værd at have rede på om prisen på en frankeringsmaskine

Den nye postlov indebærer, at selve portoen på breve med frimærkefrankering stiger kraftigere end på breve som har været igennem en frankeringsmaskine. Af den årsag kan enhver forretning, selv med en forholdsvis begrænset postmængde til daglig, opnå store besparelser årligt, hvis de investerer i en maskine til frankering fra os. Slip for ulejligheden med at have tjek på køb og regnskab af frimærker. Lad din sekretær udnytte tiden mere effektivt en maskine til frankering fra Frama AG købt til en god pris hos Danastar. Frankeringsmaskinens pris tjener sig hurtigt hjem, selv i tilfælde af, at forretningen blot kan mønstre en beskeden mængde post i hverdagen. Danastar har i over 50 år forhandlet frankeringssystemer fra den schweiziske producent Frama AG. Dermed er vi hos Danastar blandt de bedste til at sikre dig den bedst mulige frankeringsløsning til den bedst mulige pris.

Foruden de utallige økonomiske og tidsbesparende fordele, så kan et frankeringssystems pris desuden ses i forhold til de øvrige fordele, ved at benytte en frankeringsmaskine. Virksomheden virker med en øget professionalisme, og får en mulighed for at markere sig i bevidstheden hos modtagerne af brevene, fordi, at der er mulighed for at trykke logo og anden markedsføring på en særdeles synligt sted på konvolutten, i umiddelbar nærhed af frankeringsstemplet. Derudover slipper du for at sende medarbejdere på postkontoret, for at købe nye frimærker og I kan opnå den præcise porto, på hvert eneste brev. Dine fordele er utallige, og med de nyeste portosatser, som bevirker en nært forestående portostigning, som især er mærkbar på forsendelser med frimærkefrankering, kan det hurtigt svare sig at investere i et Frama frankeringssystem hos os.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>