Ved brug af en musikefterskole kan du klargøre dine unger til en videre uddannelse

Når man er teenager føles det vigtigt at undersøge verden og udvikle sine kompetencer og styrker. I en sædvanlig 9. klasse, hvor der bare undervises i de sædvanlige områder, vil dette blive vanskeligt at få lov til. Utallige fantasifulde plus alternative fag, som forærer børnene redskaberne til at danne mange talenter, er her undervisning i på en efterskole 10 klasse (www.ranumefterskole.dk/information/efterskole-10-klasse.htm). Hos en musikefterskole (www.ranumefterskole.dk/information/musikefterskole.htm) gives man chancen for at finde musiske interesser, hvorimod efterskole fodbold (www.ranumefterskole.dk/information/efterskole-fodbold.htm) bliver til dem der er sportsinteresserede.

At de unge på en efterskole 10 klasse kan få venskaber som holder evigt og mange færdigheder, som man vil tage med sig ind i voksenlivet, er af størst betydning. Med et ophold på en efterskole 10 klasse lærer teenagerne derudover et nyt værdigrundlag, der kan give dem indsigt og styrke. Blandt de mest betydningfulde funktioner for en musikefterskole er at forberede børnene til livet som voksen & en gymnasial uddannelse.

Året er for størstedelen en pause fra den normale hverdag, som de skulle overleve hver dag i otte til 9 skoleår. Nu kan de uddannes på en sjov metode samt fokusere mere på venskaber, musik og idræt. Flere efterskoler lægger tilmed meget vægt på udflugter. Eleverne vil her udforske verden i følgeskab med sine venner, på samme tid som at man som værende en institution gives lov til at komme ind på områder, der normalt ej ville blive mulige at se.

En musikefterskole bliver uanset hvad en oplevelse for livet.