Viderebring dit budskab gennem fænomenale pressefoto fra alsidigt foto bureau

Savner du et foto bureau, som magter at tage billeder, som der taler sit eget tydelige sprog? Vores fotografer har gennem tyve år udviklet samt forfinet en enestående billedjournalistisk stil. Denne stil er karakteriseret ved symptomatiske karaktertræk fra fotojournalistikken tilført et lille twist, der medvirker til, at vores pressebilleder med sikkerhed klarer at positivt forundre samt formidle individuelle fortællinger. Vi leverer dermed billeder med fylde samt individualitet.

Samarbejd med en kompetent fotograf i Århus med rigelig knowhow

Med en baggrund som billedjournalist og fotograf er linjen i vores billeder hovedsageligt journalistisk. I gennem 20 år har vi imidlertid ekstenderet vores fotoopgaveportefølje, så vi faktisk også mønstrer pressebilleder til en bred vifte af kommunikationsopgaver. Som pressefotografer i Århus tager vi dermed billeder til alt helt fra aviser & magasiner til kundeblade og web.

En pressefotograf og en rigtig billedjournalist, der rykker dine behov hen som midtpunkt

Hvis du får en billedjournalist fra vores firma, er det din chance for en dynamisk arbejdsmakker, der lever sig ind i dine behov og ønsker. Afhængigt af hvadfor nogle slags fotografier, du står og mangler, opererer vi hver gang i de settings, der vil give det bedste resultat. Af denne grund løser vores freelance fotografer både fotoudfordringer i vores fotoatelier samt ude i marken rundt omkring i det danske land eller sågar i resten af Europa og øvrige verdensdele. Den ikoniske linje er først og fremmest reporterende hos vores gode fotojournalist og fotograf Århus. Derudover kan vi give jer informative billeder og fotografier inden for marketing og kommunikation. Vores typiske opgaver kan gå fra fotos til magasiner og ugeblade.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>