Vores efterskole: En mangfoldig sportsefterskole med mulighed for design og musik

På vores efterskole i det naturskønne Midtjylland er der med sikkerhed noget for alle. Det er nemlig en bredtfavnende skoleder kan prale af at have flere varierende linjefag, så du kan være helt sikker på at finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en sportsefterskole, og fokus er af denne grund selvsagt på sport. Du kan derfor blandt andet vælge imellem så forskellige grene af sport som f.eks. fodbold, fitness og boksning. Efterskolen gør sig dog også i meget andet end bare sport og idræt. Med sine smukke omgivelser lægger idrætsefterskolen nemlig også op til, at du i løbet af dit ophold kan få mulighed for at opleve spændende og anderledes fag, som f.eks. adventure og outdoor.

Går du på den anden side rundt med en kunstner i maven, kan du i stedet vælge at fokusere på f.eks. design eller musik I alle tilfælde kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få et spændende og berigende år, lige meget hvad du vælger at fokusere på.

Sideløbende med den daglige undervisning på efterskolen, har du også rig mulighed for at få massevis af oplevelser udenfor skoletiden. Det kan både ske i form af de mange forskellige aktiviteter eleverne imellem, som du selv kan finde på med dine kammerater, men bestemt også på de studieture og rejser, som skolen arrangerer.Det vil både ske i forbindelse med de studieture og rejser, som skolen arrangerer men i lige så høj grad også i hverdagen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sportsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland vil du nemlig komme på hele to rejser. Én studietur har Norge som destination, og på denne tur får de elever med fokusfaget outdoor, mulighed for at overnatte ude i vildmarken. Studietur nummer to har derimod en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som skal udforskes! Denne studietur er det til og med efterskolens elever på Europalinjen, der står for at arrangere. På Europalinjen fokuseres der nemlig på rejser og rejseplanlægning.

Selvom vores efterskole faktisk er en en sportsefterskole i Midtjylland, kan du altså være helt sikker på, at du vil finde flere fag, der tiltaler dig – også selvom du ikke er sportsinteresseret!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>