Vores efterskolei Midtjylland byder på noget for enhver smag

Vores idrætsefterskole i det naturskønne Midtjylland har helt sikkert noget for enhver. Det er nemlig en alsidig efterskoleder kan prale af at have flere varierende linjefag, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Efterskolen er en sports- og idrætsefterskole, og fokus er af denne grund naturligvis på sport. Blandt andet har du derfor mulighed for at vælge flere forskellige sportsarter som for eksempel fodbold, fitness og boksning. Efterskolen byder dog også på andet end idræt og sport. Inspireret af de smukke omgivelser tilbyder idrætsefterskolen nemlig også, at du i løbet af dit ophold kan prøve kræfter med spændende og anderledes fag – for eksempel outdoor og adventure.

Hvis du er mere til de kreative fag, kan du i stedet vælge at bruge dit ophold på at lære mere om f.eks. musik eller design Lige meget hvad kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at vores efterskole vil give dig et spændende og berigende år, uanset hvad du vælger at fokusere på.

Sideløbende med undervisningen på efterskolen, har du også rig mulighed for at få et væld af oplevelser udenfor efterskolens undervisningstid. Det vil både ske i forbindelse med de mange forskellige aktiviteter imellem eleverne, som du selv kan finde på med dine kammerater, men bestemt også på de rejser og studieture, som skolen afholder.Det sker både i form af de studieture og rejser, som skolen afholder men absolut også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. I din tid på sports- og idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland kommer du nemlig på hele to studieture. Én studietur har Norge som destination, og her får eleverne, der har fokusfaget outdoor, chancen for at opleve en nat i den skandinaviske vildmark. Den anden studietur går nemlig et helt andet sted hen – der er det nemlig en europæisk storby, som I skal opleve! Studietur nummer to er det tilmed de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der står for at tilrettelægge. På deres linje fokuseres der nemlig på planlægningen af rejser.

Selvom du ikke interesserer dig for sport, kan du derfor ikke være i tvivl om, at du vil finde adskillige fokusfag, der tiltaler dig!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>