Vores ejerforening leder efter en udbyder af pudsning af vinduer i København og omegn

Her i min ejerforening har vi i bestyrelsen de sidste 2-3 uger ledt efter et sted, der tilbyder vinduespolering København til konkurrencedygtige takster. Førhen har det været foreningens vicevært, der stod for trappevask såvel som almindelig vedligeholdelse i ejendommen. Mere omfattende projekter, som for eksempel pudsning af vinduer på ejendommens fællesarealer, er så blevet udført i forbindelse med arbejdsweekendenderne, mens ejerne selv har været tvunget til at pudse lejlighedsvinduerne.

Viceværten i andelsboligforeningen har desværre fået problemer med sin skulder. Det har ført til, at rengøringen såvel som den løbende vedligeholdelse af fællesarealerne halter bagefter. Dertil er deltagerantallet til vores arbejdsweekender blevet betydeligt mindre. Der er af den årsag ikke nogen vej uden om. Vi er nødsaget til at finde frem til en varig ordning for den påkrævede rengøring og vedligeholdelse af vores fællesarealer såvel som vinduespolering, så bygningen også fremover ser smuk ud og ikke forfalder.

Ved det seneste bestyrelsesmøde endte vi til sidst med at beslutte os for at lave en ordning med en erfaren udbyder af vask af trapper såvel som vinduespolering i København og resten af hovedstadsområdet. Der er ikke desto mindre utallige valgmuligheder, såfremt man ser nærmere på, hvad for nogle virksomheder der udfører vinduespolering København for ejendomme som blandt andet andelsboligforeninger, og det er lettere sagt end gjort at finde ud af, hvilken udbyder man skal vælge til jobbet.

Som repræsentant for bestyrelsen, vil jeg af den grund have at vide, om der er et par stykker på denne blog, som har prøvet at hyre et servicefirma til rengøring og vinduespolering i København og resten af hovedstadsområdet. Derudover kunne det være rart at høre, om I kan finde på nogle gode råd, om hvad vi i bestyrelsen skal tage højde for, førend vi som forening laver en serviceaftale med et rengøringsfirma samt, om I kan give os et overslag over, hvad prisen er på vinduespolering i København?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>